Hornit

ZGODBA O HORNIT-u

 

Začel jo je nekdanji pravnik in triatlonec, Ironman, Tom de Pelet. Med vožnjo s kolesom, na delo in nazaj, v Londonu, je začel opažati pomanjkanje inovativnih, uporabnih pripomočkov za kolesarje. Ko je pričel z blagovno znamko Hornit leta 2012, je bil cilj ustvariti inovativne dodatke, ki bodo varni, dostopni in zabavni ljudem vseh starosti.

Prvi izdelek, ki ga je predstavil na trgu, je bil dB140 – najglasnejša kolesrska hupa na svetu. Ta omogoča kolesarjem, da odločno opozorijo nezbrane voznike in pešce na svojo prisotnost. Izdelek se je izkazal za uspešnico in Hornitu so se pridružili še drugi proizvodi: Hornit LITE – luč in hupa v enem, Hornit CLUG – najmanjše stojalo na svetu, pa tudi otroška ponudba Mini Hornit.

Od ustanovitve, in vse do danes pa se Hornit prizadeva postati prepoznavna blagovna znamka pripomočkov za kolesarje, prodajana v več kot 40 državah po svetu. Inovacije še vedno ostajajo v središču, Tomovo strast pa deli celotna ekipa, ki si prizadeva ustvariti kolesarske izdelke, ki delujejo za vas.