Nutcase

Urbane čelade za velike in male. Aktualni katalog vam ponuja pestro paleto vrhunskega dizajna in kvalitete.

Zgodba NUTCASE čelad se je rodila v državi Oregon, ZDA. Kot strastni nogometni navdušenec se je Michael Morrow podal na eno od tekem z doma izdelano navijaško čelado. Ideja je požela val navdušenja med ostalimi navijači. Prav to je Michaela spodbudilo k razmišljanju. Čelade, kot obvezni del opreme pri večini športov, so pri večini ljudi precej nepriljubljene. Ker so preprosto dolgočasne! 

In ideja NUTCASE se je rodila. Pomladi 2006 je bila predstavljena prva kolekcija. Osnovna ideja je bila, da se čelade naredi ljudem in seveda v prvi vrsti otrokom, bolj priljubljene in zanimive. Zato, da bi ta prepotrebna oprema bila vsem v zadovoljstvo in ker je bila obstoječa ponudba bolj skopa, je v ideji o funky čeladah videl potencialno možnost za začetek uspešnega posla.

NUTCASE čelade s svojim dizajnom dajejo možnost uporabnikom za izražanje svojega osebnega stila. Dizajn, skupaj z obliko, ki ni podobna običajni kolesarski čeladi naredi NUTCASE čelade tako vizualno privlačne in izrazne.

Poleg naštetega NUTCASE slovi po svoji kvalitetni izdelavi in vrhunskih materialih ter hkrati ustreza  vsem varnostnim standardom. Posebnost je tudi magnetna zaponka, ki preprečuje, da bi se uporabnik uščipnil in omogoča zapenjanje in odpenjanje z eno roko. Zelo priročno za najmlajše kolesarske navdušence.

Izjave o skladnosti:
Baby Nutty XXS(prevod), Little Nutty XS(prevod), Gen3 S&M(prevod), Gen3 L(prevod), Metroride(prevod).